Ik heb mijn factuur niet op tijd betaald, wat nu?

Kom je erachter dat je je factuur hebt vergeten te betalen, maak je betaling dan alsnog direct aan ons over. Stuur ons ook even een mailtje hierover op hallo@energypeople.be. Betaal je je factuur niet op tijd, dan krijg je een betalingsherinnering en wordt je factuur met €5,- verhoogd. Ontvangen wij je betaling ook na deze herinnering niet, dan ontvang je een aangetekende ingebrekestelling. De kosten hiervan bedragen €20,-, die eveneens worden opgeteld bij je onbetaalde factuursaldo. Blijft je factuur hierna onbetaald, dan zeggen wij je contract op met een opzegtermijn van 60 dagen en dragen wij je dossier over aan de deurwaarder.